Inloopochtend 12 november

Geplaatst op

Verkoopproces appartementen Drienerstaete gestart.
Meer info te verkrijgen tijdens inloopochtend op 12 november.

De afgelopen periode is er grote belangstelling getoond voor de appartementen die ontwikkeld zullen worden in Drienerstaete, het voormalige kantoorpand van Tebodin aan de PC Hooftlaan in Groot Driene, Hengelo.

Het verkoopproces van de appartementen is inmiddels gestart. Belangstellenden kunnen zich inschrijven als kandidaat-koper via de website www.wonenindrienerstaete.nl.

De transformatie van kantoorgebouw tot luxe woonappartementen is uniek in de regio. Door gebruik te maken van het bestaande betoncasco ontstaan zeer ruime appartementen. De bestaande kelder wordt toegankelijk gemaakt voor auto’s, waardoor er een fijne en veilige parkeervoorziening ontstaat. Een nieuwe gemetselde gevel met toevoeging van zeer ruime balkons gevel het pand ook aan de buitenzijde allure.

Inloopochtend zaterdag 12 november 2016
Drienerstaete PC Hooftlaan 56 te Hengelo.

Op zaterdag 12 november wordt tussen 10 en 12 uur een inloopochtend georganiseerd in het pand. Kandidaat kopers worden  geïnformeerd over de voortgang van de ontwikkeling, over de stand van de plannen en over de wijze waarop de appartementen in verkoop worden gebracht. Op de derde verdieping van het gebouw zijn de contouren van de appartementen op de vloeren gemarkeerd en is een idee te krijgen van het uitzicht. Op presentatieborden zijn de impressies en plattegronden te bekijken. Om 10.30 uur vindt een plenaire presentatie van het plan plaats. Daarvoor en daarna is er alle ruimte om in gesprek te gaan met de ontwikkelaars en makelaars.

Drienerstaete is een ontwikkeling van Holtkamp Projectontwikkeling, Kloos2 en Nijhuis Rijssen.